"Gelecek İçin İHRACAT" Etkinliği Düzenlendi

10 Kas

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı tarafından, İGEME - İhracatı Geliştirme Merkezi Genel Müdürü Murat IŞIK'ın konuşmacı olarak katıldığı "Gelecek İçin İHRACAT" etkinliği düzenlendi.

Ülkemizin ekonomik kalkınmasında önemli bir yere sahip olan ihracat hakkında genel bilgilendirme, devlet destekleri ve geliştirilmesine yönelik konuların paylaşıldığı etkinliğe, Lojistik ve Dış Ticaret programı öğrencileri ve öğretim elemanları katılım sağladı.

İGEME tarafından yapılan çalışmaların da paylaşıldığı etkinlikte, öğrencilere staj, yurtdışı iş gezisi ve fuar ziyareti imkanı sunuldu.

Etkinlik sonunda, Lojistik Programı Koordinatörü Öğr.Gör.İlyas Temel ŞAFAK tarafından Murat IŞIK'a teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.