Kaynaşlı Meslek Yüksekokulumuzda Öğrencilerimiz İçin Etkinlik Odası Oluşturuldu

11 Kas

Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, Rektörlüğümüzün katkılarıyla Yüksekokulumuz kantininde “Etkinlik Odası” hazırlayarak öğrencilerimizin hizmetine sundu.

Yüksekokulumuz kantinin öğrencilerimize daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla hazırlanan Etkinlik Odası ile öğrencilerimizin bir araya gelerek sosyal ve kültürel paylaşımlarda bulunmaları hedefleniyor.

Etkinlik Odası’nın her bölümden öğrencilerimizin etkinliklerini planlanmasına olanak verdiğini belirten Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Bayraktar, projenin öğrencilerin sosyal etkinliklerini gerçekleştirmesine ve sorumluluk almalarına da katkı sağlayacağını ifade ederek bu çalışmanın Yüksekokulumuza ve öğrencilerimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.