Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulundan DGS Semineri

03 Kas

Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, öğrencilerimize yönelik “Ertelenmiş Hayallerinize Dikey Geçiş” konulu bir seminer ve sonrasında mini bir konser organize etti.

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer, Türkçe Öğretmeni Nihat Özdemiroğlu tarafından gerçekleştirildi. Davetli konuşmacı Nihat Özdemiroğlu, Yüksekokulumuzun ön lisans programlarında eğitim gören öğrencilerin lisans eğitimi alabilmeleri ve Dikey Geçiş Sınavı’nda (DGS) başarılı olabilmeleri için yapmaları gereken çalışmalar hakkında önemli bilgiler paylaştı. DGS'nin içeriği ve sınava hazırlanma tekniklerinden söz eden Nihat Özdemiroğlu, öğrencilerin eğitim gördükleri ön lisans programlarından dikey geçiş yapabilecekleri lisans bölümleri hakkında da bilgiler aktardı. Seminerin sonunda yapılan çekilişle bir öğrencimiz DGS kursu almaya hak kazandı.

Seminer sonrasında Yüksekokulumuz öğrencilerinin vize sınavları öncesi moral kazanmalarını sağlamak amacıyla mini bir konser de düzenlendi. Nagihan Hacıömerağaoğlu ve Erkan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen konserle öğrencilerimiz eğlenerek stres attılar.

Program, Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Hüseyin Bayraktar’ın; Nihat Özdemiroğlu, Nagihan Hacıömerağaoğlu ve Erkan Yılmaz' a teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.