YÜKSEKOKULUMUZDA BİLİMSEL VE SOSYAL BAŞARI

20 Mar

KAYNAŞLI MYO’DAN BİLİMSEL SOSYAL VE SANATSAL BAŞARI

Üniversitemizin 12. Kuruluş Yıldönümü programı kapsamında, 2017 yılı içerisinde yapmış oldukları bilimsel ve sosyal çalışmalara istinaden, Kaynaşlı MYO Öğretim Elemanlarından Doç.Dr.Haydar GÖKSU Yayın Teşvik Ödülü ve Fen Bilimleri Alanı Atıf Başarı Ödülü’ne, Doç.Dr. Hüsnü GERENGİ Fen Bilimleri Alanı Atıf Başarı Ödülü, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Ödülü, Proje Başarı Ödülü, Yurtdışı Görevlendirme Ödülü ve Fen Bilimleri Alanı Yayın Başarı Ödülü Birinciliğine, Öğr. Gör. Hakan ÖZTÜRK Yayın Başarı Ödülü’ne ve Öğr. Gör. İlyas Temel ŞAFAK Sosyal Sorumluluk Projesi Başarı Ödülü, Öğr.Gör.Dr. Yusuf PARLAK ve Öğr.Gör. Ebubekir ALTIOK Sanat Başarı Ödülüne layık görülmüştür.  Bilimsel Yayın Teşvik Ödülüne layık görülen akademisyenlerimize belgelerinin takdim edilmesinin sonrasında, Yüksekokulumuzda 2018 yılı başında yeni akdemik ünvan alan Dr.Haydar GÖKSU’ya Doçentlik cübbesi  törenle giydirilmiştir.