YAPI RESSAMLIĞI BÖLÜMÜ YIL SONU SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29 May

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Yapı Ressamlığı Programı tarafından gerçekleştirilen Yıl Sonu Sergisi 25.05.2018 Cuma günü açıldı.

Yılsonu Sergisinde, Yapı Ressamlığı Programı tarafından; Maket Yapımı, İç Mekân Tasarımı ve Bilgisayar Destekli Çizim-III dersleri kapsamında ikinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı maket ve çizim çalışmaları sergilendi.

Kaynaşlı Kaymakamı Cemal DEMİRYÜREK tarafından açılışı gerçekleştirilen sergiye; Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin BAYRAKTAR,  daire müdürleri, dernek yöneticileri,  öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Kaymakam DEMİRYÜREK, sergilenen ürünleri detaylı olarak inceleyerek öğrencilerden çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı ve başarılı çalışmalarından dolayı emeği geçenleri tebrik etti.

Yılsonu Sergisi, 08.06.2018 Cuma gününe kadar Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda ziyaret edilebilecek.