YAZ OKULU (2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı)

30 May

Kayıt Tarihleri        : 04.06.2018 - 08.06.2018

Başvuru Yeri           : KMYO Öğrenci İşleri Birimi

Ücret                   : 19 TL -Ders saati başı yatacak ücret

Yaz Okulu Tarihi    : 11.06.2018 – 27.07.2018

Hesap No               : Halk Bankası Düzce Şubesi - 0600087

TR36 0001 2009 3270 0006 0000 87

Üniversitemize bağlı tüm birinmlerde açılan yaz okulu dersleri için tıklayınız

Üniversitemize bağlı tüm Fakülte ve MYO'nın Banka Hesap Numaraları için tıklaynız

Üniversitemizin bünyesinde yürütülen ön lisans ve lisans programlarına/bölümlerine kayıtlı olan öğrenciler, üniversitemiz birimlerinde ya da diğer üniversitelerde açılacak olan yaz okulunda toplam 24 (yirmidört) AKTS kredisini aşmamak üzere ders alabilirler.

Yaz okulu Yönergesinin 9.maddsinin 4. fıkrası: ”Yaz okuluna kayıtlı öğrenciler, Yaz okulu süresi içerisinde tek/çift ders sınav hakkını kullanamazlar. Tek/çift ders sınav hakkı ya da yaz okulu uygulamalarından birini tercih etmek durumundadır. Son dönemde başarısız ön lisans ve lisans öğrencileri, bu statüleri nedeniyle elde ettikleri sınav haklarını (tek/çift ders) kullanmayarak yaz okuluna katılabilirler. Bu öğrenciler, mezuniyet için gerekli koşulları sağlamaları durumunda, yaz okulu sonunda mezun olabilirler. Başarısız olmaları durumunda Yaz okulu sonunda yapılacak tek/çift sınavlarına katılabilirler.”

Yaz Okulunda Birimimizde Açılacak Dersler:

.Yaz Okulu Yönergesi İçin TIKLAYINIZ.

.Yaz Okulunda Öğrencilerin İzlemesi Gereken Yol İçin TIKLAYINIZ.

.Yaz Okulunda Dikkat Edilecek Hususlar (Önlisans -Lisans)

.Yaz Okulu Başvuru Formu-1 (Birimimiz Öğrencilerinin Meslek Yüksekokulumuza Başvurusu İçin) TIKLAYINIZ.

.Yaz Okulu Başvuru Formu-2 (Üniversitemizin Diğer Birimlerine Başvuran Öğrencilerimiz İçin) TIKLAYINIZ.

.Yaz Okulu Başvuru Formu-3 (Diğer Üniversitelere Başvuracak Öğrencilerimiz İçin) TIKLAYINIZ.

.Yaz Okulu Başvuru Formu-4 (Diğer Üniversitelerden Ders Alacak Öğrenciler İçin) TIKLAYINIZ.

NOT: Açılan dersler için bilgiye ilgili birimin WEB sayfasından ulaşabilirsiniz.