YÜKSEKOKULUMUZDA AÇIK KAPI GÜNLERİ BAŞLADI

10 Tem

KAYNAŞLI MESLEK YÜKSEKOKULU 1. AÇIK KAPI GÜNÜ

Yenilikçilik, katılımcılık, sürekli gelişme ve sürdürülebilirlik ilkeleri kapsamında Üniversitemiz Rektörlüğünce başlatılan “Açık Kapı Uygulaması” Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda akademik ve idari personellerimizin katılımıyla 09.07.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda ilk kez gerçekleştirilen ve 2018-2019 eğitim öğretim yılında devam ettirilmesi hedeflenen açık kapı gününde Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Bayraktar öğretim elemanlarımızı ve idari personelimizi makamında kabul etti.

Öğretim elemanlarımızın ve idari personelimizin Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Bayraktar gündeme gelen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açık kapı günü aracılığıyla aktarılan fikir ve çözüm önerilerinin Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nun gelişimine olumlu katkılar sağladığını ve geleneksel hale getirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.