MARKA TEKNİK DESTEK PROJEMİZİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

25 Eyl

MARKA TEKNİK DESTEK PROJEMİZİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Başvurusu Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Dr. Nuray Benli YILDIZ tarafından yapılan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2018 Yılı Teknik Destek Programı sonuçlarına göre destek almaya hak kazanan  “Yapı Bilgi Modellemesi Ve Revit Eğitimi” projesinin imza töreni gerçekleşti.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının 2018 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Başvuru Dönemi kapsamında destek almaya hak kazanan projemizin sözleşmesi 19.09.2018 tarihinde Marka Genel Sekreterliğinde gerçekleşti. İmza törenine Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Elif SAHTİYANCI ve Öğretim Görevlisi Dr. Nuray BENLİ YILDIZ katıldılar.

Proje kapsamda gerçekleşecek olan eğitime Üniversitemiz ve diğer kamu kurum-kuruluşlarında çalışan mimar ve inşaat mühendisleri ile bu alanlarda çalışan akademisyenler davet edilecektir.