YÜKSEKOKULUMUZDA 2. AÇIK KAPI GÜNÜ

01 Kas

KAYNAŞLI MESLEK YÜKSEKOKULU 2. AÇIK KAPI GÜNÜ

Yenilikçilik, katılımcılık, sürekli gelişme ve sürdürülebilirlik ilkeleri kapsamında Üniversitemiz Rektörlüğünce başlatılan “Açık Kapı Uygulaması” Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimizin katılımıyla 25.10.2018 tarihinde gerçekleştirilmiş olup; Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Bayraktar öğretim elemanlarımızı ve idari personelimizi makamında kabul etti.

Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Bayraktar gündeme gelen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açık kapı günü aracılığıyla aktarılan fikir ve çözüm önerilerinin Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nun gelişimine olumlu katkılar sağladığını ve geleneksel hale getirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.