DULİFE: BİTKİSEL VE BİLİMSEL ÜRÜN MARKAMIZ

08 Kas

Düzce Üniversitesi’nin ödüllü “Marka Adı Yarışması” nın ardından üniversite bünyesinde üretilen ürünlerin 07.11.2018 tarihinde Düzce Üniversitesi’nde, Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nün düzenlediği “Nobel İlaç ile Marka Lansmanı” gerçekleştirildi. Nobel İlaç firmasının sponsorluğunda gerçekleşen lansmana, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Nobel İlaç İcra Kurulu Üyesi Ömer Hulki Ocak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Nobel İlaç temsilcileri, üniversite çalışanları ve öğrenciler katılım sağladı.

Düzenlenen yarışmada DUlife çatısı altında Melenis, Herbynia ve ApideVera markaları yarışmayı kazanmış olup özellikle Kaynaşlı MYO bünyesinde üretilen Kozmetik ve Bitkisel Çay ürünlerinin de markaları haline gelmiş durumdadır.

Programın sonunda Marka Adı Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. “DUlife” marka adı ile 5.000 TL’lik birincilik ödülünü kazanan Kaynaşlı MYO Öğretim Elemanı Günay Temür’e ödülü Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından takdim edildi.