DULİFE ÜRÜN EKİBİ TOPLANDI

09 Kas

DULİFE ÜRÜN EKİBİ TOPLANDI

Düzce Üniversitesi ve Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü desteği ile Doç.Dr.Haydar Göksu yönetiminde üretilen Bitkisel Krem, Aromatik Yağ, Kolonya ve Bitkisel Çay ürünlerinin daha profesyonel olarak üretimine devam edilebilmesi için Kaynaşlı MYO’nda görev yapan Öğretim Elemanları Dr.Ö.Üyesi G.Funda Gökçe, Öğr. Gör. İlyas Temel Şafak, Öğr Gör. İbrahim Bilgiç, Öğr. Gör. Ahmet Çağlı, Öğr Gör. Burak Yüksel, Öğr. Gör. Günay Temür, Öğr. Gör. İlyas İlker İşler, Öğr. Gör. Yusuf Parlak, Öğr. Gör. Sedat Kaya, Öğr. Gör. Ebubekir Altıok, Öğr. Gör. Hakan Öztürk, Öğr. Gör. Pınar Hasanoğlu, Öğr. Gör. Ece Alkan ve Yüksekokul Sekreteri Zekiye Özdaş Deniz bir araya gelerek bir ekip oluşturulmuştur.

06.11.2018 tarihinde yukarıda bahsi geçen ürünlerin üretimine yönelik Ar-Ge çalışmaları, ürün bildirimleri, etiketlendirme çalışmaları, ambalaj tasarımı, marka tescili, ürün&marka reklamları ve tanıtımları hakkında görüşülmesi amacı ile Bitkisel Ürün üretim ekibi bir araya gelerek görev dağılımları gerçekleştirilmiştir.