TEMİZ DÜZCE TEMİZ ÜNİVERSİTE ETKİNLİĞİ

30 Kas

TEMİZ DÜZCE TEMİZ ÜNİVERSİTE ETKİNLİĞİ

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından çevre temizliği konusunda sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliği 30.11.2018 tarihinde Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu yerleşkemizde de hayata geçirildi. Meslek yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin BAYRAKTAR başta olmak üzere akademik ve idari personelimizin katılımıyla Kaynaşlı İlçemizde temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Yüksekokulumuz önünde bulunan alanlar temizlenerek; Yüksekokul yerleşkemizin giriş alanı yeşil ve temiz Düzce’mize ve adını dünya genelinde açıklanan “Yeşil Üniversiteler” listesine yazdırmayı başaran Üniversitemize yakışan bir alana dönüştürüldü. “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliğini her ayın son Cuma günü gerçekleştirilmeye devam edecek.