DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA

11 Ara

Erasmus, Farabi ve Mevlana Öğrenci Değişimi Programları kapsamında Üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ile bir araya geldiler.
Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen etkinlik, Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Müge Kanuni Er’in sunumuyla başladı. Müge KANUNİ ER; ilk olarak koordinatörlüğün genel işleyişinden, çalışma şekillerinden; sonrasında ise Erasmus+, Mevlana ve Farabi değişim programları ile yurtdışı stajlarından bahsetti.
Prof. Dr. Müge Kanuni Er’in sunumu sonrasında, üniversitemizde öğrenim gören değişim programı öğrencileri; ülkeleri, kültürleri ve üniversiteleri hakkında bilgiler aktardılar ve kendilerine yöneltilen soruları yanıtladılar. Her değişimin yeni bir kültüre, anlayışa ve bakış açısına yelken açtığı fikrinin dile getirildiği etkinlikte, farklı kültürlerin büyük bir zenginlik olduğu vurgulandı.