MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA “YAPI BİLGİ MODELLEMESİ VE REVİT” EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

21 Ara

Başvurusu Meslek Yüksekokulumuz Öğretim görevlisi Dr. Nuray BENLİ YILDIZ tarafından yapılan ve MARKA 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında destek alan “Yapı Bilgi Modellemesi ve Revit Eğitimi” 9 Kasım - 15 Aralık 2018 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirildi.

İstanbul merkezli Atlascad Teknik Eğitim Merkezi Eğitmeni Mimar Selami SELVİ tarafından verilen eğitime, Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Düzce Belesiyesi, Akçakoca Belediyesi, Kaynaşlı Belediyesi’nden mimar ve inşaat mühendisleri ile Üniversitemiz Mimarlık Bölümü’nden yüksek lisans öğrencileri katıldı. Katılımcılar Düzce’de ilk kez gerçekleştirilen eğitimin kendileri için çok faydalı geçtğini ifade ettiler.