MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA “HZ. PEYGAMBER VE GENÇLİK” KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

21 Ara

18.12.2018 Salı günü Meslek Yüksekokulumuzda Kaynaşlı Müftüsü Yavuz HOROZ tarafından “Hz. Peygamber ve Gençlik” konulu konferans gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterilen konferansta Müftü HOROZ; Hz. Peygamber’in gençliğin evrensel rehberi olarak üstün ahlakının gereği devamlı surette iyiyi, güzeli, hakkı, hakikati onlara anlatarak rehberlikte bulunduğunu, bugünün gençlerinin de O’nu bütün yönleriyle tanıyıp örnek almalarının ve güzel ahlakını yaşamalarının önemini vurguladı. Konferans bitiminde; öğrencilerin sorularını tek tek yanıtlayan HOROZ; Yüksekokul Müdürümüzün davetinden memnuniyet duyduğunu ve öğrencilerimizin herhangi bir sorun yaşadıklarında her zaman kendisine ulaşabileceklerini ifade etti. Program Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin BAYRAKTAR’ın  Kaynaşlı İlçe Müftüsü Yavuz HOROZ’a teşekkür belgesini takdim etmesiyle son buldu.