ŞÜKRAN ÖNEY ANAOKULU’NDA BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ

24 Ara

Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Polimer Teknolojisi ve El Sanatları Programı öğretim elemanları ve öğrencileri, Şükran Öney Anaokulu’nda, minik öğrencilere yönelik  “Deneysel Kimya” ve “Ebru Sanatı” workshop çalışmaları gerçekleştirdi.

Yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi amaç edinen etkinlikte, anaokulundaki yönetici ve öğretmenler, Düzce Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu ile işbirliği içerisinde anaokulu öğrencilerinin bilimsel ve sanatsal gelişimlerine önemli destekler sağladı.

Şükran Öney Anaokulu öğretmenlerinden Özge Çeltek’in “Science Bees Work for Nature” projesi kapsamında Yüksekokulumuz personellerinden Doç. Dr. Haydar Göksu, Öğr. Gör. Sedat Kaya ve Öğr. Gör. Ebûbekir Altıok, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinden İmran Öztürk ve Hayri Tütüncü ile bilim sınıfı öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, ebru çalışması ve çeşitli kimyasal deneyler yapıldı.