TEMİZ ÜNİVERSİTE TEMİZ DÜZCE ETKİNLİĞİ

03 Oca

Rektörlüğümüz tarafından çevre temizliği konusunda sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliği 28.12.2018 tarihinde Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu yerleşkemizde de hayata geçirildi. Akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla Kaynaşlı İlçemizde temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Yüksekokulumuz önünde bulunan alanlar temizlenerek; Yüksekokul yerleşkemizin giriş alanı yeşil ve temiz Düzce’mize ve adını dünya genelinde açıklanan “Yeşil Üniversiteler” listesine yazdırmayı başaran Üniversitemize yakışan bir alana dönüştürüldü. “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliğini her ayın son Cuma günü gerçekleştirilmeye devam edecek.